#ABSOLUTNIGHTS

Имате ли навършени 18 години?

< Go back

#ABSOLUTNIGHTS

 

Нощта на сардините

ПРЕДСТАВИ СИ СЛЕДНАТА СИТУАЦИЯ: бързаш за вкъщи след работа и единственото нещо, което те дели от всевишния ти диван са едни 20 минути в маршрутката. Нищо работа! Час пик обаче не прощава на никого и след неизбежното висене, вратата се отваря, за да те покани в арената на сблъсъци, наречена препълнена маршрутка. Нямаш избор и със смела стъпка влизаш в... света на сардините. Добре дошъл! И докатo се бориш за всяка глътка въздух, опитай се да намериш утеха в малките сардинки и всичките им полезни свойства. 

А ТЕ СА:
Редовната консумация на сардини действа профилактично срещу астма и образуване на кръвни съсиреци, подсилва имунната система и е полезна за мозъка и сърцето. 

Сардините са известни с високо съдържание на коензим Q10, известен с това, че забавя процесите на стареене на кожата. Козметичните джънкита ще потвърдят.

Стане ли въпрос за здравословно хранене, сардините са сериозен кандидат. Месото им е богато на протеини, минерали и антиоксиданти. Също така са подходящи за малки деца и бременни, тъй като съдържат ниски нива на живак, иначе опасен за човешкото тяло.

Затова сардини от всички страни, обединявайте се!

Privacy Policy