#ABSOLUTNIGHTS

Имате ли навършени 18 години?

< Go back

#ABSOLUTNIGHTS

Нощ на "подари подаръка си на друг"

Навлизаме в една деликатна територия, няма как щом в уравнението присъстват неизвестните величини, познати като други хора, и константата, наречена чужди очаквания. Както с много други неща от живота, подаръците са жест, който понякога правим, не защото искаме, а защото трябва. Добави към това и факта, че е декември месец, който почти винаги носи поне един потресаващо разочароващ подарък и ето как изведнъж идеята да „предадеш нататък“ нещо ненужно, изглежда доста приемлива. Все пак кой ще се усети, нали? Е, днес ви е паднало, затова ето няколко практични съвета за това как да навигирате този хлъзгав терен.

Идеалното място, където почти без притеснение можете да пробутате, каквото и да било е т.нар. таен дядо Коледа – вървежният офис ритуал, стоящ зад толкова мъка и чудене из целия свят. Както казва Джон Оливър, да подариш нещо, предназначено за теб, на такова мероприятие е същото като да се „изпуснеш“ в морето – не е най-хубавото нещо, но пък със сигурност е най-безболененото решение на един наистина належащ проблем.

Нужно е да демонстрирате лично отношение, затова опаковайте наново намисления дар и сложете една картичка. Никой няма да се усети, муахаха!

Ако нещата тръгват да загрубяват и следата ти бъде разчетена, винаги можеш да кажеш, че си направил същият подарък, тъй като толкова много си го харесал миналия път, когато си го получил. Все е нещо...      

Privacy Policy