#ABSOLUTNIGHTS

Имате ли навършени 18 години?

< Go back

#ABSOLUTNIGHTS

Нощ на грозния коледен пуловер

Още от зората на човечеството, изображенията са играли основна роля в нашата еволюция. В началото са били пещери, а пък сега сме стигнали до пуловери. И какво се получава, когато трябва да комбинираш Коледа с нуждата от термална ефективност? Отговорът е спорният моден ъперкът, наречен коледен пуловер. Ъперкът, защото както един подходящ коледен пуловер може да те превърне в шампион в тежката категория коледен шик, така и лошият такъв може да нокаутира празничния ти фасон. Според нас, коледният дух топли най-добре и по никакъв начин не бива да бъде помрачен от хорското мнение. Затова, смело напред към следващото ти вълнено приключение с елена Рудолф!

Идеята, стояща в основата на този празник, е благотворителна и намира началото си през 2011 г., когато за първи път са организирани аукциони, в които хората наддават за това чий пуловер е по-грозен и колко биха платили, за да накарат носещия го да го свали. Събраните пари отиват за фондация „Спаси децата“, подпомагаща деца в неравностойно положение от цял свят.  

Ако идеята ти харесва, опитай се да я прокараш в офиса, като се обедините около важна за вас кауза. В противен случай винаги можеш да организираш парти с коледни пуловери у вас или пък състезание за най-запомнящ се направи-си-сам коледен пуловер. Гирлянди, някой?

Privacy Policy